top of page
IMG_9258 2.JPG

Olen haastatellut niin rikollisjärjestön johtajia kuin kansanedustajia ja vieraillut Brasilian pahamaineisessa vankilassa sekä joutunut favelassa huumekartellin kynsiin. Useimmiten työmaani on kuitenkin oikeustalo ja haastattelen rikoksen uhreja, rikoksen tekijöitä sekä viranomaisia. 

Olen työskennellyt media-alalla vuodesta 2003 asti aikakauslehtien parissa, mutta nykyään käsikirjoitan ja juonnan podcasteja sekä tv-dokumentteja. Vuonna 2020 perustin rikoskirjallisuuteen erikoistuneen kirjakustantamon Deadline Kustannus Oy:n, ja päätyöni siellä on toimitusjohtajan sekä kustannuspäällikön tehtävät.

 

Vapaa-aikani vietän perheen ja ystävien kanssa, sijoitan osakkeisiin tai asuntoihin ja urheilen. Voit nähdä minut niin kuntosalin juoksumatolla kuin festareilla tanssimassa niin kuin kukaan ei näkisi.

Rakastan nopeita autoja sekä muotia, mutta sisälläni asuu ympäristöhippi. Ostan suurimman osan vaatteista käytettynä ja ajan sähköautolla.

Mahdollisuuksien mukaan teen vapaaehtoistyötä Suomen Mielenterveys ry:n sekä Punaisen Ristin koordinoimassa Sekasin-chatissa.  

Uteliaisuuteni ihmisten tarinoita sekä yhteiskunnallisesti tärkeitä ilmiöitä kohtaan on loputon. Siksi teen tätä työtä. Haluan antaa äänen heille, joita ei muuten kuunneltaisi.

Onko sinulla tarina kerrottavana alamaailmasta, vankilasta, rikoksen uhrin asemasta tai työstäsi? Oletko huomannut epäkohdan, joka pitäisi nostaa esille? Ota yhteyttä! Tarjoan tarvittaessa täyden lähdesuojan (lähdesuojalaki). Saat minut parhaiten kiinni sosiaalisesta mediasta.

 

  • TikTok
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page