top of page
IMG_6728.jpeg

Olen haastatellut niin rikollisjärjestön johtajia kuin kansanedustajia ja vieraillut Brasilian pahamaineisessa vankilassa sekä joutunut favelassa huumekartellin kynsiin. Useimmiten työmaani on kuitenkin oikeustalo ja haastattelen rikoksen uhreja, rikoksen tekijöitä sekä viranomaisia. 

 

Uteliaisuuteni ihmisten tarinoita sekä yhteiskunnallisesti tärkeitä asioita kohtaan on loputon. Siksi teen tätä työtä. Haluan antaa äänen heille, joita ei muuten kuunneltaisi.

 

Olen työskennellyt media-alalla vuodesta 2003 asti aikakauslehtien parissa, mutta nykyään käsikirjoitan ja juonnan podcasteja ja tv-dokumentteja. Vuonna 2020 perustin rikoskirjallisuuteen erikoistuneen kirjakustantamon Deadline Kustannus Oy:n.

 

Vapaa-aikani vietän perheeni kanssa, sijoitan tai urheilen. Mahdollisuuksien mukaan teen myös vapaaehtoistyötä Suomen Mielenterveys ry:n sekä Punaisen Ristin koordinoimassa Sekasin-chatissa.

Onko sinulla tarina kerrottavana alamaailmasta, vankilasta, rikoksen uhrin asemasta tai työstäsi viranomaisena? Oletko huomannut epäkohdan, joka pitäisi nostaa esille? Ota yhteyttä! Tarjoan tarvittaessa täyden lähdesuojan (lähdesuojalaki). Saat minut parhaiten kiinni sosiaalisesta mediasta.

 

  • TikTok
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
bottom of page